.
Røget kammusling og mild blomkål creme, safransyltet blomkål, sprød crust og urt
Rimmet urte laks med peberrodsmayo, sprød rug, syltet agurkekugler, porrerjulienne og urter
Dampet rødtunge timbale i babyspinat
serveret i kraftig safran creme hertil lakse rogn samt purløg
Sesam paneret ahi tun serveret på lime marineret salater med tomat/ mango kompot
Chili marineret tiger rejer på spyd, serveret på eksotisk salat med Papaya
Kold dampet helleflynder med tappanade på urter i julienne med basilikum coulis
Ung hane terrin i serranp med soltørret tomat og artiskok salat
Lyn stegt kammusling på salat af rukula samt hindbær, med balsamico
Foiegras terrin med frisk fersken kompot samt chokolade coulis
Carpaccio af ingefær marineret oksefilet med ruccola og parmesan
Vælg evt. 3 slags små anretninger på tallerkener eller se mere under emnefeltet Tapas
Blinis med cremefraiche, løg rom og hakket rødløg
Salat af grønne asparges med blodappelsin og granat æble
Kammusling carpaccio, med passions frugt, lime og marinerede artiskok
Store grillede kammuslinger på spicy æblekompot med lime / kørvel creme
Hønse consommet med friske svampe og sommerkål
Kalvemørbrad, rullet i friske krydderurter, smør ristet grønne asparges
samt årstidens friske grøntsager hertil kartoffel terrin af søde kartofler samt timian jus
Oksemørbrad i svøb af parma skinke og sommerkål, hertil balsamico glaseret rødbeder,
ristede svampe, spinat flan samt selleri kroketter og kraftig rødvins glace
Nødde gratineret oksemørbrad med soltørret tomat pesto
bagt serrano skinke, krydret kartoffel tærte og timian jus
Trøffel farseret ung hane bryst på bagte skalotteløg og blomme tomat
kartoffel kage og basilikum jus
Svinemørbrad i svøb af krydderurter souffle og serrano skinke
ratatouille kartofler og hvidvins fløde tilsmagt med basilikum
Urte paneret lamme care med timian stegte kartofler
confit af hvidløg og rosmarin sauce
Vegetarret: 2 slags hjemmelavet ravioli med grøntsager og ost
serveret i kraftig grøntsags sauce tilsmagt med friske krydderurter
Kold mango suppe serveret med vanilje creme og friske bær
Vanilje creme brulle serveret med passions marineret frugter
Chokolade i lag, med hindbær parfait og mynte sirup
Chokolade i lag med hvid chokolade mousse
Chokolade i lag med Baileys creme
Variation af smagsfulde oste
med rødvins marinerede valnødder og rabarber kompot
Kold jordbær suppe tilsmagt med vodka og lime
Variation af jordbær: mousse, tærte og suppe med flere
Pris pr. kuvert for 3 retter 295,- kr.
Pris pr. kuvert for 4 retter 345,- kr.
Pris pr. kuvert for 5 retter 395,- kr.
Tillæg pr. kuvert for menuer indeholdende
oksemørbrad, kalvefilet, eller dyrefilet 25,-kr.