.

Romantisk bryllups fest


Forretter
 

Røget kammusling og mild blomkål creme, safransyltet blomkål, sprød crust og urt 

Rimmet urte laks med peberrodsmayo, sprød rug, syltet agurkekugler, porrerjulienne og urter
 

Dampet rødtunge timbale i babyspinat

serveret i kraftig safran creme hertil lakse rogn samt purløg
 

Sesam paneret ahi tun serveret på lime marineret salater med tomat/ mango kompot
 

Chili marineret tiger rejer på spyd, serveret på eksotisk salat med Papaya
 

Kold dampet helleflynder med tappanade på urter i julienne med basilikum coulis
 

Ung hane terrin i serranp med soltørret tomat og artiskok salat
 

Lyn stegt kammusling på salat af rukula samt hindbær, med balsamico
 

Foiegras terrin med frisk fersken kompot samt chokolade coulis
 

Carpaccio af ingefær marineret oksefilet med ruccola og parmesan
 

Vælg evt. 3 slags små anretninger på tallerkener eller se mere under emnefeltet Tapas

 

Mellemretter


Blinis med cremefraiche, løg rom og hakket rødløg
 

Salat af grønne asparges med blodappelsin og granat æble
 

Kammusling carpaccio, med passions frugt, lime og marinerede artiskok
 

Store grillede kammuslinger på spicy æblekompot med lime / kørvel creme
 

Hønse consommet med friske svampe og sommerkål


Hovedretter

 

Kalvemørbrad, rullet i friske krydderurter, smør ristet grønne asparges 

samt årstidens friske grøntsager hertil kartoffel terrin af søde kartofler samt timian jus
 

Oksemørbrad i svøb af parma skinke og sommerkål, hertil balsamico glaseret rødbeder, 

ristede svampe, spinat flan samt selleri kroketter og kraftig rødvins glace
 

Nødde gratineret oksemørbrad med soltørret tomat pesto 

bagt serrano skinke, krydret kartoffel tærte og timian jus
 

Trøffel farseret ung hane bryst på bagte skalotteløg og blomme tomat 

kartoffel kage og basilikum jus
 

Svinemørbrad i svøb af krydderurter souffle og serrano skinke 

ratatouille kartofler og hvidvins fløde tilsmagt med basilikum
 

Urte paneret lamme care med timian stegte kartofler 

confit af hvidløg og rosmarin sauce
 

Vegetarret: 2 slags hjemmelavet ravioli med grøntsager og ost 

serveret i kraftig grøntsags sauce tilsmagt med friske krydderurter
 

Dessert
 

Kold mango suppe serveret med vanilje creme og friske bær


Vanilje creme brulle serveret med passions marineret frugter


Chokolade i lag, med hindbær parfait og mynte sirup
 

Chokolade i lag med hvid chokolade mousse

Chokolade i lag med Baileys creme

Variation af smagsfulde oste
med rødvins marinerede valnødder og rabarber kompot


Kold jordbær suppe tilsmagt med vodka og lime


Variation af jordbær: mousse, tærte og suppe med flere

 

Pris pr. kuvert for 3 retter 295,- kr.
 

Pris pr. kuvert for 4 retter 345,- kr.
 

Pris pr. kuvert for 5 retter 395,- kr.


Tillæg pr. kuvert for menuer indeholdende 

oksemørbrad, kalvefilet, eller dyrefilet 25,-kr.