Hej, mit navn er Martin Uggerhal er udlært kok fra hotel i Nordjylland, som nu har valgt at gå egne veje for at afprøve mine egen ideer og koncepter.
I tidernes løb, har jeg jeg sejlet på de 7 verdenshave og har afprøvet mine gastronomiske og personlige grænser har fået set verden og oplevelserne som følger med dette.
Mit køkken er enkelt og ligetil - mad tilberedt med sjæl, intensitet og ærlighed.
Ærlighed er hjørnestenen i vores filosofi.
Jeg giver mig ikke ud for mere, end jeg er og kan.
Som Kok lever vi i en branche, hvor tingene skal være i orden første gang.
Står for nytænkning, et højt kvalitetsniveau og madoplevelser
der rækker ud over det sædvanlige.
Kvalitets tænkning og anvendelsen af årstidens råvarer er en naturlighed samt en forudsætning i min madfilosofi.
Jeg håber det har vagt Deres interesse, og glæder mig til at hjælpe dem med Deres næste arrangement.
De bedste hilsner
Martin